Tip os log ind
ABC Pavilloner har oplevet et utroligt godt år, og forventningerne til det kommende år er store. ?Privatfoto

ABC Pavilloner fordobler antallet af medarbejdere

ABC Pavilloner kan se tilbage på et godt år, hvor antallet af medarbejdere er vækstet med intet mindre end 100 procent
18. december 2018, 09.36

virksomhed 2018 lakker mod enden, og flere af landets byggevirksomheder kan se tilbage på et år med vækst og en fuld ordrebog. Det gælder blandt andre ABC Pavilloner, der i løbet af det seneste år har oplevet en usædvanlig stor fremgang. Medarbejderstaben er nemlig vokset med cirka 100 procent, siden kalenderåret skiftede fra 2017 til 2018, og i dag arbejder omtrent 80 personer på den tidligere Siemens-fabrik i Engesvang.

- 2018 er uden tvivl det år, vi kan se tilbage på, hvor der er sket absolut mest. Ikke alene er vores medarbejderstab vokset støt, men der er også sket en stor udvikling i både antallet af og størrelsen på de opgaver, som vi får ind, fortæller ABC Pavilloners direktør, Kjeld S. Facius.

- Det skyldes især, at vi i begyndelsen af året har øget fokus på salget af permanente præfabrikerede modulbyggerier og således udvidet aktiviteterne i Engesvang. Her har vi sat os på en større andel af markedet inden for nicher som blandt andet studieboliger og -lejligheder, og det har vist sig at være den helt rigtige beslutning.

Mens ABC Pavilloner-brandet primært står for udlejning og gensalg, så er det søstervirksomheden Concept Living, der for alvor blev søsat i årets start, som står for det permanente modulbyggeri. Dog fungerer de to virksomheder stort set som én og vil derfor også fremadrettet gå under navnet ABC & Concept Living A/S. Begge har nemlig til huse på Engesvang-fabrikken - dog i to forskellige produktionshaller - mens der er en samlet administration for de to virksomheder.


Forventninger til 2019

Et af de områder, hvor ABC Pavilloner i høj grad vækster, er i virksomhedens administration. Her har man alene det seneste halve år ansat fem nye medarbejdere - hvilket svarer til en stigning på 25 procent - som hovedsageligt er konstruktører og bygningsingeniører:

- Lige nu er fokus på, hvordan vi bedst muligt gør os klar til 2019. Vi har nemlig en klar forventning om, at der her kommer endnu mere gang i hjulene, da vi allerede nu har fået flere større ordrer ind. Derfor har vi blandt andet øget kapaciteten i tegnestuen, så vi kan følge med til de forespørgsler, der både er nu og kommer fremadrettet, slutter Kjeld S. Facius.

Han tilføjer desuden, at en stor del af de nye medarbejdere også i høj grad tæller tømrere, malere, VVS'ere og elektrikere. De bidrager alle til produktionen af både ABC Pavilloner og Concept Livings byggeløsninger, som kan anvendes til mange forskellige formål, men særligt egner sig godt til eksempelvis børnehaver, kontorer, studieboliger, undervisningsinstitutioner samt familie- og genhusningsboliger.


Ordet er ditMere Engesvang