Tip os log ind
Forfatter og leder af Grundtvig Centeret ved Aarhus Universitet Katrine Frøkjær Baunvig tager publikum med på en kærlighedsrejse.
Foto: Pr-foto

AFLYST Historien om den eneste ene

Den store kærlighed og dens mange udtryk bliver belyst på Ikast Bibliotek
27. marts 2019, 12.53

Ikast (Dette arrangement er aflyst, red.) Hvor kommer drømmen om den eneste ene fra, og hvordan har den ændret sig med tiden? Hør om det i foredraget 28. marts på Ikast Bibliotek. Her tager forfatter og leder af Grundtvig Centeret ved Aarhus Universitet Katrine Frøkjær Baunvig os med på rejse gennem den vestlige kultur- og litteraturhistorie på jagt efter den store kærlighed i dens mange forskellige udtryk. Det skriver Ikast Bibliotek i en pressemeddelelse.

Katrines foredrag er baseret på hendes nye bog »Den eneste ene«. Hun har også bidraget til serien »Tænkepauser« med bogen »Romantik«.

I foredraget fortæller hun, hvordan vi lærte at drømme om den store kærlighed. Hun belyser det gennem eksempler fra sin egen familiehistorie, religion, litteratur og film.

Hun er selv fjerdegenerationsfraskilt og universitetslektor i fag, der underminerer forestillinger om skæbnen og den slags. Ikke desto mindre er hun nyforlovet og tror, at hun har fundet sin store kærlighed. Hvordan hænger dét lige sammen?

Kom og find ud af hvor, drømmen om den eneste ene kommer fra, og hvordan den har forandret sig med tiden i den vestlige kultur - blandt andet i film og bøger? Et inspirerende foredrag om kærligheden og alle dens paradokser.


Ordet er ditMere Ikast