Tip os log ind
Morten Mosgaard, der kommer fra Ikast, er med på Cirkus Pip

Anderledes tilbud i Cirkus Pip med bysbarnet Morten Mosgaard

GYMNASTIK | I morgen står Ikast Gymnastikforening bag et nyt tiltag med musik og bevægelse
25. februar 2011, 07.46

IKAST En gang om måneden mødes børn og voksne i hal og gymnastiksal på Hyldgårdsskolen til Cirkus Pip.

Cirkus Pip er et gratis og uforpligtende tilbud under Ikast Gymnastikforening. En gang i måneden bliver alle redskaber fundet frem og anvendt på alle mulige og umulige måder af dem, som møder op. Omkring 200 børn og voksne har benyttet sig af tilbuddet i indeværende sæson, og der er altid plads til flere.

Motionskoncert

Lørdag formiddag den 26. februar står Cirkus Pip bag et nyt og anderledes tilbud om musik og bevægelse til et særlig arrangement. De inviterer nemlig til motionskoncert med Morten Musik og de musikalske kokke. Koncerten er åben for børn i alle aldre - og medfølgende voksne - med hang til sjov og dans.

Legetrolden Morten Musik har i efteråret 2010 skrevet et hav af nye børnesange inspireret af mad og sundhed. Nu er Morten klar med sit nye orkester Morten Musik og de musikalske kokke, som spiller splinternye børnesange fyldt med leg, fart og bevægelse godt krydret med en god omgang frugt, grønt og andre gode sager.

Fisk, smoothie og suppe

Til koncerten kommer man til at fange fisk, lave grøntsagsgymnastik, lege smoothie, suppe og meget andet, der gør en sund levestil til et nærværende, lærerigt ja tilmed underholdende emne. Sangene er en del af DGI Østjyllands sundhedsprojekt "Smag For Leg".

Alle er velkomne. Billetterne koster 20 kroner per person og kan købes på gymnastikforeningens hjemmeside www.ikastgymnastikforening.dk eller ved indgangen.

Der er koncert kl. 10. og kl. 11 - skal man have billetter til koncerten kl. 10 skal man skynde sig ind på hjemmesiden og bestille. Ellers foreslår vi at man går efter koncerten kl. 11, hvis man vil være sikker på en billet.

Bag Morten Musik står bysbarnet Morten Mosgaard.


Ordet er dit