Tip os log ind
Andreas Steenberg.
Foto: Steen Broberg

Andreas Steenberg får nøglerolle

19. august 2018, 09.35

politik Den radikale gruppe på Christiansborg har valgt at gøre Midt- og Vestjyllands radikale Folketingsmedlem, Andreas Steenberg, til partiets nye udlændingeordfører. Ifølge partileder Morten Østergaard sker det for at sætte et af partiets bedste kort ind i nøglerollen som udlændingeordfører.

- Jeg meldte mig ind i Radikale i 2001, fordi jeg synes det var for galt, at danske statsborgere ikke længere skulle have ret til at bo i Danmark med deres familie. Det er stadig en mærkesag for mig at forsvare retten til familieliv. Særligt her i det midt- og vestjyske har vi set nogle helt absurde sager, hvor staten skiller familier fra hinanden. Senest fra Videbæk, hvor en mor til en to måneder gammel baby er blevet udvist, selvom faren er dansk statsborger. Nu får jeg mulighed for at kæmpe værdikamp fra forreste række, og det glæder jeg mig til, siger en glad Andreas Steenberg fra Radikale Venstre.

- Andreas er en viljestærk politiker, og derfor er jeg særligt glad for at sætte ham i en nøglerolle frem mod valget, på en af de vigtigste positioner for Radikale Venstre, nemlig værdipolitikken og udlændingeområdet. Danskere oplever dagligt at deres almindelige borgerrettigheder trædes under fode. Vores værdier er i frit fald, og jeg er glad for at Andreas har sagt ja til stå forrest i den kamp, siger den radikale leder Morten Østergaard.


Ordet er ditMere Ikast-Brande