Tip os log ind
Annalise Mouritsen har fået Den kongelige Belønningsgmedalje for 41 års arbejde i Andelskassen i henholdvis Bording og Ikast
Foto: Privat

Beløningsmedalje for 41 års tjeneste

26. marts 2018, 12.51

NAVNE Annalise Mouritsen har fået kongelig anerkendelse - og glæder sig til at sige tak.

I efteråret sagde erhvervskundemedarbejder Annalise Mouritsen farvel og tak til sine kollegaer i Andelskassen i Ikast for at gå på efterløn.

Det skete efter mere end 41 års ansættelse, for det var helt tilbage i 1976, at Annalise Mouritsen blev ansat i Bording Andelskasse. Efter 31 år der, rykkede hun i 2007 med til Ikast.

De mange års tro tjeneste blev forleden behørigt anerkendt, idet filialdirektør Ann Merete Kongensgaard kunne overrække Annalise Mouritsen Den Kongelige Belønningsmedalje, der kun gives til medarbejdere med mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed.

- Den er jeg rigtig glad for. Det er en flot anerkendelse, synes jeg, siger Annalise Mouritsen.

I Andelskassen var hun en højt værdsat medarbejder, fordi hun altid ydede en super dedikeret indsats. Hun var indbegrebet af effektivitet, kvalitet og orden - og samtidig en altid hjælpsom og venlig kollega.

- Annalise er kun kommet for sent én gang på 41 år, og det var en dag, da jeg skulle hente hende, og jeg var for sent på den, fortæller filialdirektør Ann Merete Kongensgaard.

Annalise Mouritsen skal senere på foråret i audiens hos Dronning Margrethe for at sige tak for medaljen, og det glæder hun sig til.

- Det bliver en stor oplevelse. Det er noget, der kun sker én gang i livet - og slet ikke er alle forundt, siger Annalise Mouritsen.


Ordet er ditMere Navne