Tip os log ind
  • 1/: Sussi og Leo's juleshow - uden julemusik. Sussi sprudlede. Leo virkede stadig påvirket af sin sygdom
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Omkring 300 - i alle aldre - mødte op til koncerten
    Foto: Flemming Hansen


Benspjæt og rock med Sussi og Leo

Den kendte duo havde nissehuer på - men leverede ikke julemusik
19. december 2016, 08.29

IKAST Nissehuerne var på - og Leo havde endda et par varme handsker på hænderne - da den kendte nordjyske popduo, Sussi og Leo, optrådte i Strøgcentret fredag eftermiddag for henved 300 mennesker.

Der var nu ikke så meget jul over showet, som nissehuerne antydede. Til gengæld fik vi rigeligt med benspjæt, guitarrifs og rock og rul fra duoen - som faktisk er blevet til en trio. Sussi og Leo har fået en trommeslager med på vognen, og det var et passende supplement til musikken, som for nogle af numrenes vedkommende absolut kunne betegnes som pop, men for andres vedkommende var rendyrket rock.

Vi tænker her på Deep Purple's megahit »Smoke on the Water«, som Sussi og Leo har gjort til et af deres ikoniske numre.

Mens musikken spillede blev der serveret kaffe fra det effektive personale, der er med i »Gang i Danmark-vognen rundt i kongeriget.

Sussi optrådte i vanlig stil, med friskt humør og masser af benspjæt, der dog ikke afslørede hverken trusser eller strømpebånd - eftersom hun var iført varme sorte strømpebukser.

Til gengæld virkede Leo, som har været syg med brækket hofte og efterfølgende infektioner, lidt blodfattig og bleg på scenen, mens han under den halve time lange koncert stod med store luffer og sang rock og pop.


Ordet er dit