Tip os log ind
Foto: Pr

Bestseller opkøber britisk modebrand

24. april 2018, 07.32

Opkøb - Vi er stolte af at byde TOAST velkommen til vores Bestseller-familie. Som modeforhandlere har vi været imponeret over virksomheden i nogen tid, og vores møder med ledelsen har bekræftet potentialet og dokumenteret, at det er et solidt firma med gode værdier og gode mennesker, siger Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen i forbindelse med overtagelsen.

Siden etableringen for over 20 år siden har TOAST udviklet et imponerende ry for at revitalisere traditionelle tekstiler indenfor beklædning til kvinder. Virksomheden har 13 butikker i Storbritannien, og desuden sælges dets produkter via engros- og onlinekanaler.

TOAST kommer til at indgå i Bestsellers vifte af mærker, men vil forblive en selvstændig enhed med sine nuværende medarbejdere, der fortsat vil drive selskabet.

Bestseller forventer, at partnerskabet er til gensidig gavn og ser frem til at støtte TOAST i den nuværende vækstfase med erfaring og viden på globalt plan.

Ligesom Bestseller er TOAST et familiefirma grundlagt i West Wales i 1997 af Jessica og Jamie Seaton. Oprindeligt med fokus på loungewear og nattøj, men TOAST har gradvist udviklet sig til et unikt livsstilsmærke.

Købet er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse, hvilket forventes at ske i løbet af fire til seks uger.


Ordet er dit