Tip os log ind
96-årige Dagny Clausen i sin lejlighed på Bøgildlund. Læg også mærke til rollatoren, som er nummer fire i rækken. De andre tre blev slidt op.
Foto: Henrik Ole Jensen

Bøgildlund indvies: 96 år og i gang med fjerde rollator

Ellen Pedersens moder Dagny Clausen har taget godt imod det nye plejecenter
11. april 2019, 18.22

- Selvom hun er en af de ældste beboere på Plejecenter Bøgildlund, så er hun nok en af de mest friske.

Ellen Pedersen fortæller om sin moder Dagny Clausen, der er en af de 24 beboere, som i marts flyttede fra Frisenborg til det nybyggede Bøgildlund.

Da Ikast Avis var forbi plejecentret, fik avisen lov til at kigge inden for hos Dagny Clausen, der fylder 97 år senere på måneden.

Hun var glad for de nye omgivelser og stod med sin rollator, da avisens fotograf kom ind i stuen for at tage et foto.

- Hun er i gang med sin fjerde rollator, siger Ellen Pedersen om sin moder, der har været på plejecenter siden sidste år.

- Hun var frisk indtil 1. maj sidste år, og hun klarede det selv uden hjemmehjælp indtil da, siger Ellen Pedersen, der fortæller, at moderen altid har gået meget, og den slags slider jo på rollatoren.

- Hun føler sig hjemme i sin lejlighed. Nogle var kede af at flytte, og det var min moder også lidt, men for hende var det vigtigste, at personalet kom med.

Flytningen af de 24 beboere foregik onsdag 13. marts, og Ellen Pedersen roser den måde, det foregik på.

- Det gik godt på selve dagen. Det havde de fået organiseret rigtig godt.

Om Bøgildlund, som Ellen Pedersen også er involveret i som frivillige, siger hun.

- Jeg har været der meget, og det er et rigtig fint sted. Lige nu er det lidt sterilt, men det kan jo være, at vi får nogle grønne planter i indflytningsgave. Det skal nok blive rigtig godt.


Ordet er ditMere Ikast