Tip os log ind
  • 1/:
  • 1/:

Billetsalget til et SHREKligt eventyr åbnet

SHREK the Musical er 2016's store musicaloplevelse i Herning Kongrescenter. Torsdag den 1. oktober åbnede billetlugerne til trolden Shrek's eventyrlige univers.
11. november 2015, 19.02

Kultur Selvom kalenderen fortsat viser 2015, så er der allerede nu lagt op til en ny fantastisk musicaloplevelse i Herning Kongrescenter, da billetsalget til 2016's store opsætning af SHREK the Muscial blev sat i salg torsdag den 1. oktober. Musicalen har premiere den 6. oktober 2016 i Herning Kongrescenter og spiller til og med den 23. oktober 2016. Siden premieren i 2008 på Broadway i New York har den store grønne trold, det rapkæftede og hurtigtalende æsel Donkey og den fyrige prinsesse Fiona lagt verden ned med en forestilling, der tager det bedste fra Dream Works' eventyrlige animationsunivers til musicalscenen med sublim historie, skuespil af høj klasse, velklingende hits og et eventyrligt sceneshow.

- Vi glæder os til at præsentere publikum for Shrek, Fiona og Donkey i Herning Kongrescenter til næste år. Musicaludgaven af Disneys nyklassiker har taget hele verden med storm, så vores forventning er, at der fra start vil være run på billetsalget. Så det gælder om at rykke hurtigt, hvis man vil sikre sig de gode sæder til denne fantastiske musical, fortæller Rasmus Kragh Hansen, projektleder i MCH Kultur.


Populær musical med populær musik

Historien i SHREK the Musical lægger sig tæt op ad den første Shrek-film. Selvom meget af musikken er blevet nykomponeret, kan publikum stadig glæde sig til Shrek-klassikere som for eksempel Monkeys' udødelige hit "I'm a believer", ligesom musikrepertoiret spreder sig over velklingende rock, pop, swing og soultoner. Med andre ord er der en magisk og fortryllende oplevelse i vente, når Shrek og de andre figurer spiller i Herning Kongrescenter fra den 6.-23. oktober 2016.


Spilleperiode og billetsalg SHREK har premiere torsdag den 6. oktober 2016 i MCH Herning Kongrescenter og spiller frem til 23. oktober 2016. Billetsalget startede torsdag 1. oktober 2015 på Billetnet.dk og i MCH Billetsalg - tlf. 9926 9708.

Ordet er dit