Tip os log ind
Fra venstre er det Rasmus Havn, indehaver af Midtjysk Bilsyn, bilsynsmedarbejder Henrik Krogsgaard og Mikkel Østergaard, indehaver af Østergaards Auto.
Foto: Pr-foto

Bilsyn er tilbage i byen

Midtjysk Bilsyn og Østergaards Auto indgår samarbejde
08. marts 2019, 12.55

Ejstrupholm Et samarbejde mellem Midtjysk Bilsyn i Ikast og Østergaards Auto i Ejstrupholm har resulteret i, at der nu igen synes biler i Ejstrupholm. Det sker på onsdage og fredage.

Bilejere i Ejstrupholm har i længere tid skulle køre temmelig langt for at få synet bilen, men fra på onsdag åbner der igen synshal i Ejstrupholm.

Den nye synshal er beliggende i den nye tilbygning hos Østergaards Auto på Hedegårdvej 8 i Ejstrupholm.

Både indehaver af Midtjysk Bilsyn, Rasmus Havn, samt indehaver af Østergaards Auto, Mikkel Østergaard, er utrolige glade for den nye aftale.

Det oplyser de to i en fælles pressemeddelelse.

Hos Østergaards Auto glæder man sig især til at spare tid på kørsel til og fra synshallen.


Prøveskilte og toldsyn

Både Mikkel Østergaard og Rasmus Havn håber også, at mange private kunder samt erhvervsdrivende vil benytte synshallen, da de kan være behjælpelige med flere andre ydelser såsom toldsyn, prøveskilte og miljø- mærkater.

Østergaards Auto er endvidere nummerpladeoperatør for Skat, så kunder kan købe nummerplader til både biler, varebiler, motorcykler, campingvogne og trailere.

Det bliver et kendt ansigt, som kunderne møder i synshallen.

Det bliver nemlig Henrik Krogs­gaard, som tidligere har synet biler på Enghavevej i Ejstrupholm, som kunderne vil blive betjent af.


Ordet er ditMere Ejstrupholm