Tip os log ind
Lars Lausten fra XL Brejnholt Bording har underskrevet en ny to-årig hovedsponsorkontrakt med Bording IF her repræsenteret ved Jørn Jensen og Erland Hagelskjær.
Foto: Laila Kempel

Bolden er igen givet op til fælles kamp

Bording Idrætsforening og XL Brejnholt Bording har undskrevet to-årig kontrakt, der sikrer det årlige fodboldstævne i august
13. september 2019, 12.18

BORDING Tirsdag formiddag blev der sat to underskrifter på et nyt dokument, der sikrer, at bolden fortsat gives op til det 40 år gamle fodboldstævne i Bording, arrangeret af den lokale fodboldklub Bording IF.

Sportsklubben har sikret sig en to-årig hovedsponsoraftale med det lokale byggemarked: XL Brejnholt Bording, der i de foregående fem år også har været med på holdet.

Det store fodboldstævne tiltrækker hvert år rigtig mange håbefulde fodboldspillere fra hele Danmark og har gennem den foreløbige 40-årige lange historie haft mange navne.

I de næste to år hedder stævne XL Brejnholt Bording Cup.

Den nye aftaler sikrer, at det lokale byggecenter får sit navn på både bander, hjemmeside, hjælperkorpsets T-shirts og programforsiden, ligesom navnet råbes op over højttaleren under stævneafviklingen.

- Når man bor i »en lille bondeby« som Bording, så må man stå sammen og støtte op om hinanden. Jeg håber da, at jeg får lidt goodwill den anden vej ved, at byens borgere også støtter os, siger Lars Lausten.

Han har også oplevet, at nogle af leverandørene til butikken allerede har bemærket, at byggemarkedet støtter op om lokalsamfundet.

- Flere af mine faste leverandører, har åbenbart også børn, der spiller fodbold - og de kommer til Bording i august, siger han og glæder sig over, at samarbejdet giver genlyd ud over byskiltene.

Bording IF havde for en god måned siden 1600 fodboldsspillere i aktion på banerne i byen, og glæder sig over, at aktiviteten giver et godt supplement på en kvart million kroner i klubkassen.

- Vi har ikke øremærket overskuddet til noget specielt, men pengene indgår i vores almindelige budget, siger Jørn Jensen, der har været med i stort set alle årene.

Kollegaen Erland Hagelskjær har også været med i mange år, og glæder sig over, at han kan være med til at sikre den to-årige aftale inden han - efter flere års varsling - har tænkt sig at gøre alvor af, at trække sig.

- Sådan en weekend trækker altså tænder ud, og heldigvis ser vi, at mange yngre kræfter, er begyndt at melde sig på banen, siger han.


Ordet er ditMere Sport