Tip os log ind
Historien om Bording KFUM Håndbold fortælles på et møde i Bording Lokalhistorisk Forening. Billedet viser holdet anno 1979, hvor man lå i 3. divison.
Foto: Bording Lokalhistorisk Arkiv

Bolden givet op til nye oplevelser

Bording KFUM Håndbold fester for de første 50 år lørdag 2. november
17. oktober 2019, 14.35

Jubilæum Der er dækket op til fest og masser af oplevelser når den lokale håndboldklub i Bording: Bording KFUM Håndbold fejrer sig selv i anledning af foreningens første 50 år.

Lørdag 2. november er den magiske dag, hvor det hele løber af stablen med masser aktiviteter i hallen og afslutter med en stor jubilæumsfest samme sted.

Allerede om formiddagen er der dækket op til fest, hvor byens børn og unge inviteres til at en aktiv dag i Bordings to haller. Hoppepuder og borge står klar til at udfordre eventyrlysten hos de yngste.

I cafeteriaet er der sideløbende en mere officiel markering af jubilæet med en reception.

Senere om eftermiddagen bliver det pludselig alvor, når de tidligere håndboldstjerner trækker i håndboldtøjet og skal forsøge at genoplive stemningen fra dengang, hvor de for alvor fik blodet til at bruse i kampen om den bedste målscore.

På damesiden er det spillere som Betina Lauritsen, Anita Lynge og tvillingerne Tanja og Sally »Klausen«, der med Frank Henriksen som manager stiller op.

For herrerne er det Søren Jøns, Heine Birkkjær, Kasper Schouw, der har meldt sig under fanerne.

For mange familier vil der være kamp på tværs af generationer, da både bedsteforældre, børn og børnebørn vil være måske ikke på banen, så i alt fald på lægterne.

Og helt naturligt er det også far og søn i form af Mogens og Claus Jensen, der trækker i sort og dømmer showkampene.


Fest

Sidste dommerfløjt er næppe overstået førend frivillige rykker ind og piller både mål og bander ned for at dække op til den store jubilæumsfest, hvor tidligere spillere og andre med tilknytning til klubben har meldt deres ankomst.

Der er hyret livemusik i form af Henrik Volf, der kommer og spiller for forsamlingen, hvor der med garanti også er masser af gode gamle minder, der skal mindes og deles.

- Vi håber i alt fald at hele byen vil feste sammen med os, og har man endnu ikke købt billet til jubilæumsfesten, så er der råd for det, siger Ulrik Andersen fra jubilæumsudvalget


Ordet er ditMere Bording