Tip os log ind
Bording får ny vaskehal.
Foto: Pr-foto

Bording får ny miljøvenlig vaskehal

OK bygger ny moderne vaskehal ved OK Plus i Bording, der får den nordiske miljømærkning, bedre kendt som Svanemærket
01. november 2019, 07.03

Bording Bilister i Bording kan begynde at glæde sig til at vaske bilen i en moderne og miljørigtig vaskehal. Byggeriet af den nye bygning er netop begyndt ved OK Plus på Søndergade, som Michael og Bettina Nielsen driver, og de ser meget frem til at præsentere den nye vaskehal for kunderne.

- Det bliver godt. Jeg glæder mig især til, at man fremover vil kunne køre igennem maskinen, så man ikke længere skal bakke ud af vaskehallen, forklarer Michael Nielsen, der forventer, at kunderne kan begynde at tage den i brug i slutningen af februar.


Moderne byggeri

OK Plus har købt et græsareal mod rundkørslen, hvor den nye vaskehal skal ligge. Den bliver opført med grå og sorte mursten, og inden i bliver den udstyret med særligt skånsomme børster, der ikke slider på bilens lak.

Samtidig får den et effektivt renseanlæg, der fjerner kemikalier, olie og tungmetaller, så vandet kan genbruges og dermed belaster miljøet mindre.

- Det bliver en helt ny type maskine. Men der kommer nok desværre lidt byggerod ved siden af butikken i en periode, og vi kommer til at miste en parkeringsbås under ombygningen. Men der vil ikke ske noget foran butikken, så der bliver ingen problemer ved at komme ind for at handle, forsikrer Michael Nielsen.

Den nuværende vaskehal bliver revet ned, når den nye står klar.


Ordet er ditMere Bording