Tip os log ind
  • 1/: En løbestærk ridder og blondine til fastelavnsfest i Bording
    Foto: Privat
  • 1/: Bording blondiner til fastelavnsfest
    Foto: privat

Bording løbeklub i forklædning

22. februar 2018, 13.01

FASTELAVN Hvis nogen undrede sig over, hvad der skete forleden mandag aften i Bording - så var det blot Bording Løbeklub, der lavede lidt sjov og ballade i anledning af Fastelavn.

Der blev set lækre blondiner, en læge, en heks, en sheik, flere indianere, en hooligan og en enkelt inder rende rundt igennem Bordings gader.

Formålet med hele "legen" var at løbe fra det nye samlested i Bording Midtby - Væksthuset - til en af de tomme fabrikshaller, hvor løberne skulle slå katten af tønden.

Men da det jo er en løbeklub, var det ikke nok at slå. Efter hvert slag måtte hver enkelt ud på en omgang på ca 300 meter rundt i fabrikshallerne før man fik lov at slå igen. Men det kunne jo også give lidt konkurrence. For så kunne man jo se om man kunne overhale juletræet, batman, eller hjerter 5 undervejs.

Efter tøndeslagningen gik turen tilbage til væksthuset, hvor der var lækre fastelavnsboller fra den lokale bager og lidt varmt til halsen. Her blev også mulighed for at kåre både kattedronninger og konger og ikke mindst bedste udklædning for dame og herre.

En ny tradition ser ud til at have set lyset i Bording løbeklub!!


Ordet er ditMere Sport