Tip os log ind
 • 1/: Der var mange hjælpere til spis-sammen i forsamlingshuset i Bording
  Foto: Privat
 • 1/: Det var adskillige tusinde kroner i økonomisk tilskud til den nye multisti mellem Bording og Bording Kirkeby. Her ses formanden Martin Skøtt som den glade modtager af pengene
  Foto: Privat
 • 1/: Det var stor opbakning, da Bording Løbeklub stod for serveringen i Bording
  Foto: Privat
 • 1/: Det blev kræset for deltagerne ved den månedlige spis-sammen aften i Bording
  Foto: Privat

Bording Løbeklub løber Multi-Stien i gang

17. marts 2018, 08.54

TILSKUD Spis sammen-arrangement i Forsamlingshuset i Bording, Multisti-projekt i Bording Kirkeby og Generalforsamling i Bording løbeklub. Hvad har det med hinanden at gøre, kan man spørge sig selv?

I februar var Bording Løbeklub tovholdere på Spis-sammen i Bording Forsamlingshus, hvor der var fulde huse og god stemning.

Bording Løbeklub havde på forhånd besluttet, at overskuddet fra denne aften skulle gå til det nye Multisti-projekt, der har som ambition at lave en kommunal/privat sti mellem Bording og Bording Kirkeby. En sti der vil sikre bedre trafiksikkerhed for bløde trafikanter mellem de to byer og som alle løbere i området også ville kunne få stor glæde af.

Kaj Bach Pedersen kom og fortalte om projektet. Og Grete "Pind", der havde lavet bordpynt til dagen, satte det hele til salg og pengene fra dette gik også til det gode og spændende projekt.

Under Bording Løbeklubs generalforsamling kunne foreningen således overrække Bording Multisti-projekts formand Martin Skøtt en check på 4760 kr. Derudover kom et beløb på 1880 kr. for borddekorationerne.

Der var mange, der gav en ekstra hånd med til fællesspisningen, der var mange gæster og mange der støttede ekstra op om den gode sag. I fællesskab går det hele bare lidt bedre!
Ordet er ditMere Bording