Tip os log ind
  • 1/: Oksana Ivleva, Karsten Kröning og Simona Armegioiu stod mandag formiddag klar til at byde kunderne velkommen efter en uges ombygning hos Optik Hallmann i Ikast.
    Foto: Thomas Vang Nielsen
  • 1/: Optik Hallmann åbnede i Møllegade i 2006. ?
    Foto: Thomas Vang Nielsen
  • 1/: Butikken har blandt andet fået en meget bedre belysning og nye brillevægge. ?
    Foto: Thomas Vang Nielsen


Brilleforretning har været igennem større ombygning

Brilleforretningen Optik Hallmann på Møllegade i Ikast er genåbnet efter en uges ombygning
14. oktober 2019, 14.35

Ikast Mandag morgen slog Optik Hallmann dørene op til en nyrenoveret forretning på Møllegade 20 i Ikast.

Hele uge 41 har der været lukket, mens håndværkere har haft travlt.

- Lamper, disk, borde, alt inventar. Det hele er udskiftet, fortalte daglig leder Karsten Kröning 10 minutter før åbningstid.


Åbnede i Ikast i 2006

Optik Hallmann i Ikast er en del af en tyskejet kæde med hovedsæde i Flensborg.

- Vi åbnede forretningen her i Ikast i februar 2006, og det er den første store renovering siden dengang, sagde Karsten Kröning.

Butikslokalets vægge bærer ikke længere den orange farve fra 2006. Nu pryder mere rolige farver som lysegrå, havblå og hvid.

Det eneste, der endnu ikke har fået den store omgang, er baglokalet med kontor og værksted, men det er næste projekt.


Mere overskueligt

Mens en vinduespudser fik facadevinduerne til at skinne, var Oksana Ivleva og Simona Armegioiu i fuld gang med at hænge de sidste briller op på de nye brillevægge.

- Før havde vi nogle drejestativer med briller, men dem har vi fjernet. Det er bedre at have brillerne hængende på brillevægge. Det er mere solidt, og det er bedre for kunderne, da de nemmere kan overskue det hele på én gang, i stedet for at vende og dreje på et stativ, sagde Oksana Ivleva.


Meget bedre lys

Af andre forbedringer fremhævede hun, at der er kommet flere spejle i butikken, samt at de nye lamper giver et meget bedre lys.

- Vi kan se en klar forskel. Vi er meget tilfredse med resultatet af ombygningen. Vi har fået et nyt look, det er dejligt, sagde Oksana Ivleva, mens hun rettede på et par briller i udstillingen, så alt er helt perfekt i den »nye« butik.


Ordet er ditMere Ikast