Tip os log ind
  • 1/: Der mange muligheder for et godt familieliv i Ikast, hvor børnefamilie kan vælge mellem mange forskellige boligformer, som her i et af attraktive boligkvarterer omkring Hyldgårdsskolen i den sydlige del af Ikast ?foto Jens Anton Nordestgaard
  • 1/: Ejendomsmægler Kasper Bæk Vestergaard Foto Jens Anton Nordesgaard

Børnefamiliernes boligparadis

Kasper Bæk Vestergaard fra Nybolig mener, at Ikast har hele pakken
21. september 2016, 13.57

BOSÆTNING Det kan betale sig sådan i hele kolde kontanter at bosætte sig i Ikast.

For her får man som børnefamilie meget mere for sine penge.

Byen er velfungerende med alt fra vuggestue til handelsskole, og så er der sports- og fritidstilbud, der i udbud og variation fuldt ud matcher, hvad der er i omegnsbyerne.

- Mange unge i dag planlægger, at der også skal være penge til at have det sjovt for. De sætter sig ikke så hårdt, at der ikke er plads til også at gå ud og prøve en masse ting af. Derfor ser jeg også, at der fremadrettet er et stort potentiale for unge mennesker i at bosætte sig i Ikast-Brande.


Mange bomuligheder og prisklasser

- Der er mange typer i forskellige prisklasser, men alle væsentlig billigere end, hvad man kan få i for eksempel Silkeborg, siger Kasper Bæk Vestergaard.

Samtidig er Ikast-Brande også tæt på naturen og alle de oplevelser, der kan være her.

For Kasper Bæk Vestergaard vil en salgstale for Ikast by også rumme en præsentation af de mange cykelstier, der er i byen.

- Det betyder jo, at man trygt kan sende sine børn af sted når de skal i skole, men også i forhold til fritidsaktiviteter, forklarer han.

For ham er Ikast-Brande en dynamisk kommune, hvor man kan give sine børn en tryg opvækst i et samfund med mange interessante arbejdspladser.


Butikker og dagligvarer

Udover boligpriserne fremhæver han også, at udbuddet af dagligvarer er stort og med til at holde prisen nede, ligesom Strøgcentret også fastholder udbuddet af special butikker i nærområdet

- Der er basis for det gode familieliv, og med den gode infrastruktur og nu også den seneste motorvej til Århus er der masser uudnyttet potentiale, vurderer den lokale ejendomsmægler.


Ordet er dit