Tip os log ind

Brug din sunde fornuft og stem personligt

13. november 2017, 14.28

LÆSERBREV Valget nærmer sig med hastige skridt, så jeg sidder her i morgenstunden og funderer over tilværelsen. For mig er det meget vigtigt, at stemme de rigtige personer ind i vores kommunalbestyrelse. Vi skal have nogle engagerede og energiske mennesker, der vil varetage vore interesser på bedste vis. Derfor vil jeg varmt kunne anbefale at stemme personligt på Brian Sigtenbjerggaard.

Han sidder i kommunalbestyrelsen nu og jeg mener helt klart, at han har gjort det endda rigtig godt. Han er klar på at tage problemstillinger op, hvis man giver ham et kald. Er det noget han ikke kan klare med det samme, eller alene, ved han hvilke tråde der kan trækkes i. Det er af stor vigtighed at have et godt bagland både politisk og privat. Det har Brian.. Han er inde i systemet og ved hvordan det fungerer. Der kan være emner der ikke kan klares kommunalt, så har Brian også de rette muligheder for at sende "aben" videre, så der kan komme klarhed over tingene.

Derudover har Brian en stærk personlighed, han deltager gerne i forskellige arrangementer, har fingeren på pulsen, medspiller i det private erhvervsliv, familiefar med stort F, og mange andre gode personlige egenskaber, alt dette gør Brian til et godt attraktivt kommunalbestyrelsesmedlem. Vi mangler nogle af den yngre generation, der ved hvad der rører sig for den aktive, pressede familie i dagens Danmark. Jeg ved, at Brian arbejder for hele kommunen, men samtidigt er han lokalt forankret. Vi skal alle have det godt uanset om vi bor i Ikast, Brande, Nr.Snede eller en lille by som Klovborg.


Ordet er dit