Tip os log ind
  • 1/: Connie Jensen hos Busack har lækre efterårsnyheder i butikken - blandt andet denne næsten uhyggelige nederdel i smukke blonde/lace.
    Foto: Laila Kempel
  • 1/:
    Foto: Laila Kempel

Busack brænder farverne

Eller efterårets farver hører til under kategorien af brændte nuancer
31. oktober 2019, 10.29

Farver De kan lide at klæde sig på - men er knap så begejstret for at klæde sig ud. Hos dametøjsforretningen Busack er de klar til Halloween på fredag, hvor de har masser af brændte farver.

Ikke fordi de har tænkt sig at sætte ild til de nye efterårskollektioner, men ganske enkelt fordi det er de brændte farver, at tøjet er produceret i.

- Det er eksempelvis karrygul og grøn, siger Connie Jensen indehaver af butikken.

Hun fortæller også, at man bør være forberedt på, at man a la de uhyggelige halloween-hekse gerne må trække i de lange gevandter i form af lange kjoler.

- Længden er gået helt ned og ikke bare til fest. Men også gerne i hverdagen, pointerer Connie Jensen.

Hun glæder sig til at byde folk indenfor i butikken, hvor der som altid er en formidabel service med masser af personlig betjening.

Og som sædvanlig når det er fredag, vil der også til halloween være dækket op med en kop kaffe og et glas boblende rosevin, som under dagens halloween-tema måske retteligt kan benævnes som heksebryg eller optyndet vampyrblod med en lille småkage til.


Ordet er ditMere Ikast