Tip os log ind
På borgmester Ib Lauritsens (V) højre side ses direktøren for Blindes Arbejde, Kristin Espedal, mens nu tidligere butikschef Kirsten Kjer falkum ses på borgmesterens anden side. ?
Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Butik i Hjertet lukker

Blindes Arbejde i Hjertet åbnede i februar, men nu lukker butikken igen
31. maj 2019, 11.12

Ikast De store smil var fremme i Ikast i februar, da både borgmester i Ikast-Brande Kommune, Ib Lauritsen (V), kommunaldirektør Flemming Storgaard og en række andre medlemmer af kommunens politiske udvalg holdt skåltaler for at hylde, at organisationen Blindes Arbejde havde valgt Ikast og Hjertet som placering for deres nye butik. Nu fortæller direktør i Blindes Arbejde, Kristin Espedal, at butikken desværre lukker på grund af økonomiske årsager.

- Det er en meget trist situation, at vi nu må lukke, da vi var glade for at være i Ikast, og vi havde også store forventninger i forhold til at åbne en filial af Blindes Arbejde i netop dette område, fortæller Kristin Espedal til Herning Folkeblad.


Intet i vejen med butikken

Blindes Arbejde i Ikast lukker pr. 31. maj, og lukningen medfører afskedigelser for tre personer. Butikschef Kirsten Kjer Falkum og to ansætte berøres dermed af lukningen. For Kristin Espedal er det vigtigt at slå fast, at der intet har været galt med butikken i Ikast.

- På ingen måde. Det sker som en konsekvens af, at den samlede økonomi i 1. kvartal ikke har kunnet bære åbningen samt fortsættelsen af butikken i Ikast. Det er som sagt en trist situation, men det tager typisk et års tid, inden en nyåbnet butik begynder at løbe rundt, lyder det fra Kristin Espedal.

Direktøren fortæller videre, at hun håber på igen at kunne åbne en filial af Blindes Arbejde i området.

- Om det bliver i Ikast, det er ikke sikkert, men jeg håber da på, at vi igen kan åbne i området.

Blindes Arbejde har fire afdelinger i Danmark udover hovedkontoret i København.


Ordet er ditMere Ikast