Tip os log ind
Foto: Pr-foto

Carnét skifter navn

Den midtjyske koncern, der blandt andet dækker over tøjkæden Dansk Outlet, IT-firmaet Fiks IT og det online marketingbureau, WeMarket, skifter navn
19. september 2019, 10.37

Ikast Koncernen Carnét skifter navn til Sindico Group A/S

De seneste fem år er en række forskellige selskaber blevet en del af den familie, der tidligere bar navnet Carnét, og flere endnu er spiret frem fra egne rækker. Koncernen tæller i dag 40 koncernejede selskaber og 3 søsterselskaber, og det har skabt behov for en ny fælles front, som kan favne den store diversitet. Selskaberne spænder nemlig bredt over både tøjbranchen, markedsføring, foto- og video og IT.

I huset på Eli Christensens Vej i Ikast har der dog altid hersket en stor fællesskabsfølelse og et stærkt samarbejde indbyrdes. Men nu pryder navnet Sindico Group A/S altså facaden for at kunne favne alle selskaberne under paraplyen.


Sammen er vi stærkest

Ifølge medejer, Nicolai Nørskov, betyder det dog ikke ændringer i det gamle mantra;

- Vi har altid arbejdet efter mantraet "Sammen er vi stærkest!", og det har vi haft med i baghovedet, hver gang vi har fået endnu et selskab med i koncernen. Vi har dog nu så mange forskelligartede selskaber, at det var på tide med en navneændring, så alle er bevidste om, at vi er en del af en enhed.

Også udadtil sender det nye navn et vigtigt signal, tilføjer medejer, Mikkel Jørgensen;

- Carnét, som tidligere har været koncernens navn, har dannet grundlag for en vis uklarhed, da det ligeledes er navnet på vores engrosforretning, samt et af vores interne brands. Vi har savnet én fællesnævner for hele koncernen på tværs af alle firmaer, hvilket vi nu har fået. Vi er stolte af vores partnerskaber, og det vil vi gerne vise både indadtil og udadtil.

Udover navnet er der dog intet, der ændrer sig i dagligdagen, fortsætter Mikkel;

- Vi håber selvfølgelig, at alle firmaer i Sindico Group nu føler sig endnu mere forbundne, men udover navneændringen er der ikke større ændringer. Vi arbejder, som altid, videre i al ydmyghed med begge ben plantet i den jyske muld.

Ordet Sindico er af spansk oprindelse og betyder direkte oversat syndikat. Betegnelsen dækker over; en sammenslutning af virksomheder, der stræber efter at fremme fælles interesser.


Ordet er ditMere Erhverv