Tip os log ind
48-årige Lone Jager Neldeberg er udpeget som chef for den nye afdeling Erhverv, Bosætning og Fritid i Ikast-Brande Kommune.
Foto: Pr-foto

Chef udpeget til ny afdeling

Lone Jager Neldeberg er chef for den nye afdeling Erhverv, Bosætning og Fritid
06. maj 2019, 09.09

Ikast-Brande Kommunen har udpeget Lone Jager Neldeberg som chef for Erhverv, Bosætning og Fritid, som er en nyetableret afdeling, der samler og styrker en række af de områder, som det nye politiske udvalg, Erhverv, Vækst og Bosætning har.

48-årige Lone Jager Neldeberg har været ansat i Ikast-Brande Kommune siden 2008 og kommer fra en stilling som teamleder for Erhverv og Fritid i Ikast-Brande Kommune.

Hun tiltrådte 1. maj og har således endnu ikke så mange erfaringer med den nye stilling.

- Det er en ny organisering, der afspejler det politiske fokus. Vi er ved at snakke om, hvordan den nye afdeling skal udvikles, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Lone Jager Neldeberg om stillingen, hvor fokus blandt andet er på vækst, udvikling og bosætning.

Lone Jager Neldeberg er uddannet cand. oecon og har gennemført en diplomuddannelse i ledelse. I det nye job bliver hun chef for erhverv, fritid, bosætning, grundsalg, HR samt direktions- og byrådsbetjening.

Direktør Kenneth Jensen siger om den nye afdeling og chef.

-Vi har nu en organisering, som afspejler de væsentlige politiske dagsordnener. Vores fokus er fortsat at være Danmarks Erhvervskommune, der giver de bedste rammebetingelser for erhvervslivet, og samtidig styrker vi den samlede indsats for øget bosætning.


Ordet er ditMere Ikast-Brande kommune