Tip os log ind

Chefoptiker fylder 40 år

03. maj 2018, 18.08

fødselsdag Troels Mortensen var med til at åbne Louis Nielsen i Ikast tilbage i 2010. Siden dengang er der sket en stor udvikling med butikken, som er vokset i medarbejdere i årenes løb.

- Det har været spændende at følge den udvikling, butikken er gennemgået - både forretningsmæssigt og personalemæssigt. Vi er blandt andet gået fra at have et synsprøverum til nu at have to synsprøverum, hvilket gør, vi kan servicere kunderne endnu bedre, fortæller Troels Mortensen, chefoptiker i Louis Nielsen Ikast.

Troels' 40-års fødselsdag markeres med fejring i butikken torsdag 3. maj og fredag 4. maj. Der vil være specialtilbud med 50 procent på alt i butikken og fødselsdagskage til alle fremmødte.

? Mit team og jeg vil gerne kvittere kunderne for deres store opbakning med specialtilbud og kage. Der vil blive flaget for mig, men i virkeligheden er det også vores trofaste kunder, vi hylder. Vi har nogle rigtig gode kunder, der kommer igen og igen, og det sætter vi stor pris på, fortæller chefoptiker Troels Mortensen.


Ordet er dit