Tip os log ind
Single cover. Artist: Christopher Nissen, photo by Fredrik Etoall.

Christopher til popbrag i MCH Messecenter Herning

Publikum er inviteret med til gigantisk popfest, når Christopher gæster MCH Messecenter Herning den 29. april 2016
14. november 2015, 13.26

Musik Ingen kan være i tvivl om, at Christopher har taget danskerne med storm. Albummet "Told you so" fra 2014 blev en kæmpesucces, og i øjeblikket hitter singlen "Tulips" enormt i både radio og på diverse streamingtjenester. Når foråret rammer, er Christopher igen klar til at tage på turné med sit velspillende band i ryggen.

- Vi er rigtig glade for, og stolte over, at Christopher har valgt at lægge vejen forbi MCH Messecenter Herning. Vi glæder os til en stor koncert i hal M, hvor der med garanti vil være sublim stemning, når Christopher med vanlig charme, show og sikker vokal giver den fuld skrue med hits som "Tulips" og "Told You So", siger Nicki Quist, leder af MCH Kultur.


Nye hits på vej

Christopher er mere end klar. Der er uden tvivl noget at glæde sig til, når han går på scenen og synger sine populære hitsingler, som alle kan synge med på - og med et nyt album på vej, kan publikum også se frem til helt dugfriske numre, måske med potentiale til at blive helt nye megasuccesser.

Der er noget at leve op til: Christophers sange er streamet mere end 80 millioner gange, og det seneste album toppede Spotify's streaming hitliste, hvor den lå nr. 1 i mere end 50 dage. Nu kan de mange fans så bare vente i spænding på næste skud på stammen, og i ventetiden naturligvis sikre sig billet til koncert-braget i hal M.

Billetsalget starter fredag den 30. oktober 2015 kl. 16.00. Billetterne sælges i MCH Billetsalg og www.billetlugen.dk


Ordet er dit