Tip os log ind
Ole Nielsen, CO3.
Foto: Pr-foto

CO3 styrker ledelsen

Ole Nielsen ansat som ny driftschef
25. august 2019, 07.26

Erhverv Ole Nielsen er navnet på webbureauet CO3's nye COO, chief operation officer eller driftschef i daglig tale, og han får en central placering i Ikast-bureauets ledelsesgruppe.

Ole Nielsen er 53 år og fra Holstebro. På CV'et har han flere chefstillinger i ERP-branchen blandt andet hos CGI og WM-data. Virksomheder, som han har været med til at udvikle til nogle af Danmarks førende udbydere af ERP-løsninger. De seneste tre år har Ole Nielsen været adm. direktør hos webbureauet MCB, hvor han blandt andet har haft fokus på den gode kundeoplevelse.

- Med Ole Nielsen på holdet bliver vi trimmede, siger direktør og medstifter af CO3 Christian Søsted Poulsen.

- Ole får blandt andet ansvaret for vores leveranceapparat og han skal med sine mange års erfaring fra komplekse projekter i ERP-branchen hjælpe med at optimere processer og produktionsflow, siger Christian Søsted Poulsen, som håber på, at Ole Nielsen kan trække på sin bureauerfaring og hjælpe CO3 med at skabe endnu bedre kundeoplevelser.

Målet er at sikre kunderne mere værdi og endnu bedre projektstyring og leverancer, som matcher morgendagens forretningskrav.

Ole Nielsen kommer til at sidde med fingrene i forretningens epicenter, hvor mange af virksomhedens 40 medarbejdere får mulighed for at trække på hans erfaring, kvalifikationer og knowhow.

Aftalen mellem Ole Nielsen og CO3 kom på plads lige før ferien, og tiltrædelsen sker 1. august.

- Jeg har siden starten for 20 år siden fulgt CO3 fra den konkurrerende sidelinje og har altid haft respekt for deres kompetencer og resultater. Og jeg glæder mig til at blive en del af den videre vækststrategi, som er blevet intensiveret siden VISMA købte virksomheden for 1 ½ år siden, siger Ole Nielsen, som glæder sig til mødet med sine nye kolleger og kunder.


Ordet er ditMere Erhverv