Tip os log ind
Bestyrelsen og seniorholdet hos Ikast-Brande Cricket Club poserer under klubbens sæsonafslutningsfest forleden.?
Foto: Ikast-brande Cricket Club

Cricketdrømme i Hjertet

Afslutningsfesten hos Ikast-Brande Cricket Club markerede klubbens oprykning til 3. division og håbet om eget cricketanlæg
09. oktober 2019, 13.27

CRICKET Stemningen var nærmest euforisk, da Ikast-Brande Cricket Club forleden markerede klubbens første sæsonafslutning i selskab med bestyrelse, spillere, supportere og familiemedlemmer.

Den festlige aften foregik i multihuset Hjertet, der fungerer som foreløbig klubhus for Ikast-Brande Cricket Klub, som blev etableret i februar 2018.

Halvandet år senere kan den lokale klub blandt andet juble over seniorholdets oprykning til 3. division vest - landets fjerdebedste cricketrække. Det skete efter en overlegen sæson, hvor IBCC's førsteholdet kun tabte én eneste match i 4. division.

- Vi har 22 juniormedlemmer og 20 voksne medlemmer, og hos Dansk Cricket Forbund (DCF) har vi fået uddannet fire trænere og én dommer. Hos DCF har vi også været med i en T20-turnering, fortalte Tony Sharma, formand for Ikast-Brande Cricket Club, der takkede alle involverede for deres engagement i sæsonens løb.

Klubben står fortsat uden en officiel hjemmebane, og Ikast-Brande Cricket Club spiller derfor deres seniorhjemmekampe hos Herning Cricket Club.

Næstformand Niels Laurits Thygesen understreger, at Ikast-klubben - med hjælp fra fonde, sponsorer og Ikast-Brande Kommune - håber, at få etableret en cricketbane på et areal syd for Hjertet.

- Hvem der skal bygge det, er fortsat uvist, men det vil nok beløbe sig til cirka halvanden millioner kroner. Vi håber, at det hele er klar til sæsonstart 2021. Det vil blive en integreret del af Hjertet, og det grønne område vil også kunne anvendes af andre end cricket-spillere. Det hele sker i samarbejde med Ikast-Brande kommune, berettede næstformanden.

I forbindelse med afslutningsfesten blev der uddelt medaljer til de 22 ungdomsspillere, årskrus til klubbens 16 senioraktører samt erindringsgaver til årets bedste batter, årets bedste bowler og den bedste allrounder.


Ordet er ditMere Sport