Tip os log ind

De bedste kærlighedssange i Engesvang

Kulturens Venner præsenterer nyt musikforedrag med Østerdahl og Witter
12. november 2019, 20.46

Engesvang Der skulle nok være grundlag for at drømme lidt om sin kæreste, hvis man møder op i kulturhuset Den Gamle Biograf i Engesvang fredag 15. november.

Der indbyder Kulturens Venner nemlig til koncertforedrag med det musikalske makkerpar Allan Østerdahl og Troels Witter.

- For et par år siden havde vi dem i kulturhuset med et koncertforedrag om året 1967. Det var en enorm succes og en stor oplevelse, fordi der var noget til alle sanser. Nu har de to lavet en lignende forestilling, hvor de fører tilhørerne ind i en verden af de bedste kærlighedssange. Det skal vi også opleve her i Engesvang, siger Helga Knorr, formand for Kulturens Venner.

Østerdahl / Witter, som de kalder sig, har samlet en buket af vor tids største kærlighedssange og leverer dem i helt nye fortolkninger, der viser kærlighedens mange ansigter. Gennem ord, livemusik og billeder giver de to sangere et varmt og vedkommende billede af kærligheden på godt og ondt. Med ord og toner fra navne som Gasolin, Lilholt, Savage Rose, TV-2 og mange andre arbejder de sig ind til en forklaring på, hvad vi skal med kærlighedssangene - og med selve kærligheden.

- Det er en forestilling, hvor vi oplever de dejlige sange, men samtidig er der billeder, der illustrere steder og stemninger og ind i mellem får vi fortalt historier om sangene, så man bliver ikke alene berørt men også klogere, siger Helga Knorr, som tilføjer, at Engesvang også har en særlig tilknytning til makkerparret, idet Troels Witter er opvokset i Engesvang.

- Ikke alene er det foredrag og musik i et. Det er også en fest, hvor vi publikummer skal hygge os sammen. Derfor tilbyder vi efter forestillingen en let natmad. Det er jo fredag aften, så lad os feste lidt, siger Holga Knorr.


Ordet er ditMere Engesvang