Tip os log ind
Jens Ove Kjeldsen.

Debat: KD har de gode kandidater

04. juni 2019, 16.00

Debat Tøm din postkasse inden du sætter dit kryds på onsdag. Mange ihærdige hjælpere har uddelt storkredsens 132.000 flotte foldere inden valgdagen. Da alle i hele storkredsen kan stemme på alle vores kandidater, har vi valgt overalt at præsentere alle 10 kandidater i folderen. Den lokale kandidat er på forsiden og derefter alle de øvrige ni kandidater med Kristian Andersen prioriteret øverst i hele Vestjylland.

Alle er sideordnet opstiller, så de personlige stemmer afgør hvem der bliver valgt og hvem der bliver nummer to, som enten også bliver valgt eller bliver 1. suppleant. Så uanset hvem du stemme på, så vil det hjælpe ham eller hende med de fleste stemmer ind på Christiansborg!

Kandidaterne er kvinder og mænd med mange forskellige styrker og erfaringer lige fra politimand til gårdejer, sundhedsplejerske og underviser. Alle kandidater præsenterer deres vigtigste mærkesager og på bagsiden præsenteres de vigtigste fælles mærkesager.

Har du ikke fået folderen, så kan du finde den på www.kd.dk/vestjylland. Her kan du også fra de enkelte kandidater gå videre til deres Facebook-side. Godt valg!


Ordet er ditMere Debat