Tip os log ind
Sidste kunstner på scenen når The Blues Train kommer til Ikast er byens egne bluesmester Marc Rune, der tidligere på året optrådte til en intimkoncert i byen.
Foto: Laila Kempel

Det blå tog gør holdt i Ikast

The Blues Train Festival er klar i Bakkehuset 10. maj
07. maj 2019, 13.10

Ikast Ikast Blueslaug præsenterer The Blues Train Festival 2019, som gæster Bakkehuset 10. maj.

Publikum kan glæde sig til en hel bluesaften fyldt med lokale og internationale blues musikere.

Første koncert er med Jesper Theis & Chris Andersen - Blues Shakedown

- Det bliver udadvendt Delta Blues med en masse "Ramasjang" rytme og godt humør, skriver arrangørerne.

Næste på programmet er Natural Boogie feat. Morten Rune

- Natural Boogie er en ny konstellation af bluesmusikere frontet af Ikasts egen Morten Rune samt hans makker superguitaristen Frederik Thygesen.

Troels Jensen & Miriam Mandipira duo

- Her er nok tidens fornemste blueskonstellation. Troels Jensen er landets ukronede blueskonge med en historie der går helt tilbage til 1967, hvor han startede Delta Blues Band. Og lige siden har han dyrket den blues, han elsker så højt. I 2016 mødte han Miriam Mandipira fra Zimbabwe - en gudsbenådet sangerinde som elsker blues lige så højt. Hun synger så hjertet smelter, eller så man bobler over af lykke.

Aftenen sluttes af med Big Creek Slim Band feat. Miriam Mandipira (Chicago Blues)

- Med dundrende stemme og feelin' uden lige, stormer Big Creek Slim frem i Europa. Han tryllebinder sit publikum med sin rå og pågåenden stil. Big Creek Slim er lavet af blues eller så er blues lavet af ham. - og har et toptunet band med sig. Den udadvendte mundharpe virtuos Peter Nande, dansk blues Grand Old man Troels Jensen på klaver og sang, samt en super stærk rytmegruppe bestående af Nello Mogensen på bass, og finnen Mikko Peltola på trommer.

Den fantastiske sangerinde Miriam Mandipira vil gæste scenen og synge nogle af hendes sange samt duetter med Big Creek Slim.


Ordet er ditMere Kultur