Tip os log ind
Mek Pek & Mikkel Rugholm gæster Ikast.
Foto: Pr-foto

Det Magiske AbeShow

Mek Pek & Mikkel Rugholm står bag Det magiske Abeshow
17. juli 2019, 12.30

Ikast Den kendte musiker og børneentertainer Mek Pek er gået sammen med YouTuber, tryllekunstner og børnebogsforfatter Mikkel Rugholm om et nyt magisk og musikalsk børneshow, som kan opleves midt i Strøgcentret fredag 2. august.

Mek Pek har igennem de seneste 25 år spillet børnekoncerter med Habbasutterne og de store Åh Abe koncerter. Så han er kendt af alle forældre og bedsteforældre. Børnene kender i hvert fald hans egen version af Åh Abe, der gjorde sangen landskendt.

Mek Pek er ikke uden grund blevet betegnet som landets sødeste og mest sympatiske børnelokker. Igennem hele sin karriere har energiske og myreflittige Mek Pek været et uhøjtideligt og humoristisk indslag på den danske musikscene.

Med forbilleder som James Brown, Bob Marley, Prince, Elvis og ikke mindst Dirch Passer har han skabt sin egen musikalske niche.

Mikkel Rugholm er en ualmindelig sjov, smittende glad og behagelig entertainer. Hans trylleshow er super god underholdning for både børn og voksne, som garanteres en magisk oplevelse i højt tempo og med mange overraskelser.

Når disse to herrer slippes løs, er der garanti for sjov, musikalitet, magi og masser af professionalisme og erfaring.

Mek Pek er den gamle, der tror på de gode og sunde værdier, mens Mikkel er den unge friske og hurtige, der ved alt om den nye digitale og hurtige verden. Mikkel er hele tiden er klar på et nyt trick, der overgår Meks kendte gamle børnesange.

Showet er en del af samarbejdet mellem Gang i Danmark og Vores Ikast.


Ordet er ditMere Ikast