Tip os log ind
Det sunde alternativ i plankegulvsdesign

Det sunde alternativ i plankegulvsdesign

BOLIG | Flottegulve.dk i Ikast forhandler attraktivt og nyudviklet vinylgulv
20. marts 2013, 16.46

GULV | Den kraftige efterspørgsel efter vinylgulve fortsætter, blandt andet, fordi vinylgulvene er flotte og har gode belastningsegenskaber.

HARO tilbyder nu med den patentanmeldte nyudvikling Disano et økologisk og sundt alternativ i succes-"formatet" Gran Via. Trylleordet hedder Wood Plastic Compound og muliggør en produktopbygning uden blødgørere og PVC. Samtidig er Disano by Haro blødt, dejlig fodvarmt, slidstærkt og nemt at vedligeholde. Dermed får forhandlerne den store chance for at generere salg inden for området vinylgulve med et økologisk og bæredygtigt produkt.

 

Autentisk udseende

Brugsklasse 32, godkendelse fra bygningstilsynet og miljømærket "Der Blaue Engel" ruster Disano by Haro til brug i private hjem og offentlige. miljøet med moderat slid, og gør det økologiske designgulv interessant for arkitekter og gulvlæggere, der leder efter en bæredygtig og helt ny gulvbelægning med et autentisk udseende. Forsynet med det velkendte forbindelsessystem Top Connect er lægningen let, hurtig og også mulig på gulvvarme. Disano kræver intet forudgående arbejde eller specialkendskab, derfor kan gulvet lægges af en enhver professionel håndværker på støbt gulv - af gulvlæggeren for elastiske eller hårde gulvbelægninger samt af gulvlæggeren for parket eller fliser.

Udviklet til sunde boligforhold

Ved hjælp af den intelligente kombination af innovative materialer opstår der med Disano by Haro en gulvbelægning, der har vinylgulvenes positive belastningsegenskaber og samtidig opfylder kravene med hensyn til økologi og sunde boligforhold. For virksomheden Hamberger Flooring, der konsekvent sikrer bæredygtighed i hele produktets livscyklus, ville alt andet heller ikke være kommet på tale.


Ordet er dit