Tip os log ind

DM-sølv til Ikast-rytter

Anna Piechnik fra Ikast sikrede sig sølvmedalje ved DM for juniorer
17. august 2018, 10.08

ridning Ringsted Sportsrideklub lagde baner til mesterskabet, der blev holdt over tre dage.

41 ryttere havde kvalificeret sig til at deltage, og allerede efter førstedagen blev 17 ryttere sorteret fra, idet kun 24 ryttere gik videre til lørdagens konkurrencer. Anna Piechnik og hesten Kirks Dibsi kom sikkert videre på en foreløbig anden plads efter den første dag.

Både fredag og lørdag rider rytterne et program i middelsvær dressur, og efter lørdagens klasser kom de 15 bedste videre til søndagens A-finale. Her skal rytterne ride en freestyle, som de selv har sammensat udfra kravet om, at 20 obligatoriske øvelser indgår. Anna Piechnik red på banen som finalens sidste rytter, og red en rigtig flot freestyle, som sikrede hende og Dibsi sølvmedaljen.

Anna Piechnik trænes af berider Allan Skov, og hendes hest er opstaldet hos Allan Skov Dressage i Ørre ved Herning. Anna Piechnik har de sidste to år været en del af det danske juniorlandshold og har tidligere i år bl.a. redet Nations Cup for Danmark, hvor der deltager tre ryttere fra hvert land. Det er Annas sidste år som juniorrytter, og efter årsskiftet venter nye udfordringer.

Ved Danmarksmesterskabet for juniorer deltog også Amalie Skov Christensen fra Ikast. Hun trænes ligeledes af Allan Skov. Amalie sluttede på en samlet 14. plads, hvilket er meget tilfredsstillende for den kun 15-årige rytter, der red sit første DM som junior.


Ordet er ditMere Ikast