Tip os log ind
Foto: Flemming Hansen

Dobbelt op på lopper i Bording

Lørdag er der to loppemarkeder i Bording
24. maj 2019, 17.12

Bording På lørdag 25. maj er der ikke kun et, men to loppemarkeder i Bording.

Det årlige loppemarked og bazar hos FDF-Bording finder sted på lørdag. Det er lidt tidligere på året end sædvanlig, men det var nødvendigt at flytte til denne dato af forskellige årsager.

Hos FDF-erne er der, sædvanen tro, masser af muligheder for at gøre en god handel med loppesælgerne. Desuden har FDF-erne lagt sig i selen for at lave nogle underholdende aktiviteter og boder.

Man kan opleve "Det muntre køkken", "Lokumskast", "Flødebollemaskine", Skydetelt" samt "Fald i vand maskine". Desuden har et par venlige forældre lånt os en hoppeborg til fri afbenyttelse.

Inde i FDF-Huset er der et dejligt cafeteria, hvor man kan få slukket den værste trang til noget lækkert. Desuden er der mange flotte præmier i tombolaen ligesom der er mulighed for at vinde ekstra fine præmier ved "Tavlen".

Køber man et klippekort, deltager man også i lodtrækning om fine præmier.

Lige omkring middag er der mulighed for at købe en portion lækker helstegt pattegris med tilbehør.

I løbet af eftermiddagen uddeles der årsmærker til FDF-erne og lige inden loppemarkedet lukker, udtrækkes vindernumrene på vore lodsedler, som er blevet solgt i tiden op til loppemarkedet.

Vi vil her gerne sig TAK til alle frivillige som giver en hånd med samt en stor TAK til alle vore sponsorer. Denne lørdag er en af hjørnestenene i FDF-Bording`s økonomi, og ALT overskud går, ubeskåret, til arbejdet med børn og unge i FDF-Bording.


Y's Men's loppemarked

Samme lørdag, altså på lørdag 25. maj, afholder Y-Mens også deres loppemarked. Dette sker som umiddelbar nabo til FDF Huset i Bording. Her er der endnu flere lopper at handle om. At det tilfældigvis afholdes samme dag, er et tilfælde af omstændigheder. Men vi mener ikke, at det betyder noget negativt. Tvært imod. Vi tror og håber at endnu flere end normalt vil lægge vejen for og benytte lejligheden til at besøge BEGGE loppemarkeder.

Under alle omstændigheder er der lagt op til trængsel på Østervang i Bording på lørdag. Det bliver festligt.

Det hele skydes i gang ved at det dygtige tambourkorps fra FDF-Bording marcherer igennem Bording for til sidst at ankomme til FDF-Huset og på den måde åbne loppemarkedet der.


Ordet er ditMere Bording