Tip os log ind
Familiemusicalen Emil fra Lønneberg trak fulde huse til alle 11 forestillinger i Herning.
Foto: Tony Brøchner/mch

Eeeeeemil trak fulde huse

3500 voksne og børn oplevede årets efterårsmusical i MCH Herning Kongrescenter
17. oktober 2014, 09.17

FORESTILLING | Den folkekære, skarnsknægt Emil og alle hans løjer gav i efterårsferien både børn, forældre og bedsteforældre smil på læberne i MCH Herning Kongrescenter. Her trak familiemusicalen Emil fra Lønneberg fulde huse til alle 11 forestillinger - inklusiv en ekstra forestilling.

- Vi er så glade for publikums modtagelse af opsætningen. Det er første gang, MCH prøver kræfter med denne Astrid Lindgren-klassiker, og det må siges at have været en succes, siger Camilla Guldberg, eventkoordinator i MCH.


Glæde i Lønneberg-land

Foruden Emil, Ida, far-Anton og de øvrige roller på scenen har der i foyeren i kongrescenteret været opbygget et sandt Lønneberg-land af underholdning. Her har børn og barnelige sjæle kunne snitte træheste og træsværd, farvelægge Emil-tegninger og hejse kartoffelsække op i flagstænger på tid.

- Vi ville give publikum en helhedsoplevelse og desuden give de mindste noget at fordrive tiden op til forestillingerne med. På de tilbagemeldinger, vi har fået, lyder det til, at være lykkedes ret godt. Her har simpelthen summet af liv, fortæller Camilla Guldberg.


Ordet er dit