Tip os log ind
Energi Ikast har lanceret ny portal til sine kunder.
Foto: Pr-foto

Energi Ikast lancerer ny kundeportal

En ny portal til kunderne har fokus på brugervenlighed og besparelser til boligejere
15. september 2019, 10.30

Hus&Have Energi Ikast sætter fokus på brugervenlighed online, og det kan give besparelser til boligejere.

Med en ny kundeportal tilføjes nye funktioner, og de gamle brugersider bliver samlet i én kundeportal. Det bliver altså nemmere for forbrugerne at gennemskue el-, vand- og varmeforbruget og dermed spare på energien.

- Der er blevet arbejdet hårdt for at forbedre kundeoplevelsen, og det er en målrettet indsats, der kommer til at medføre, at online tjenesterne bliver endnu mere brugervenlige, siger kommunikationsmedarbejder Rune Kaldau, Energi Ikast, i en pressemeddelelse.

Med alle informationer samlet samme sted får kunderne bedre mulighed for at bruge de mange funktioner, der er til rådighed, og den nye side bliver løbende udviklet og forbedret.

- Vi er snart klar med login via Nemid, tilmelding til e-Boks, bedre alarm-funktioner og der arbejdes desuden på en ny besked-funktion, siger Rune Kaldau videre.


Få energitjek

Som et særligt tilbud i forbindelse med overgangen til den nye platform, kan man booke en energirådgiver til at komme ud og hjælpe med logon og forklaring af funktioner.

Som kunde hos Energi Ikast er det altid gratis at få et energitjek af sin bolig, og nu kan man supplere med kyndig vejledning fra energirådgiveren i, hvordan man efterfølgende følger sit forbrug på den nye kundeportal.

Hidtil har man logget ind to forskellige steder for at tilgå sine kundeoplysninger. Nu samles de to gamle løsninger forbrugerweb og selvbetjening til én i den nye kundeportal.

På den nye portal kan man både kan se sit forbrug af el, vand og varme og finde sine seneste regninger. Siden er allerede kørende, og man kan logge ind på www.kundeportal.energi-ikast.dk.


En lettere overgang

For at give kunderne mulighed for at vænne sig til den nye kundeportal, lukkes den gamle forbrugerweb først 1. oktober.

Indtil da vil det altså være muligt både at logge på kundeportalen og den gamle forbrugerweb.


Ordet er ditMere Ikast