Tip os log ind
Formand for DF i Ikast Brande, Kaare Graversen kunne se tilbage på et godt år.

Et godt DF-år

14. april 2018, 09.28

Generalforsamling Dansk Folkeparti i Ikast-Brande har holdt generalforsamling på Pårup Kro.

Under beretningen for året fortalte formand og tidligere byrådsmedlem for Dansk Folkeparti Ikast-Brande Kaare Graversen om, hvad der var sket i det forgangne år.

- 2017 må betragtes som et særdeles vellykket år for os DF'ere i Ikast-Brande kommune. Vi ligger på tredjepladsen i landet for fastholdelse og fremgang af medlemmer, og derudover fik vi et godt kommunalvalg med en god konstituering, lød det fra formanden.

Kaare Graversen nævnte også, at fremgangen til kommunalvalget skyldtes det stærke hold af kandidater, og alle de frivillige, som hjalp i valgkampen.

I år var næstformand Christian Østergaard og bestyrelsesmedlem Ellen Østergaard på valg, da ingen af dem ønskede at genopstille. På næstformandsposten blev Kurt Kristensen fra Brande valgt, og som nye bestyrelsesmedlemmer blev Brian Korsgaard fra Ejstrupholm og Michael Würtz fra Engesvang valgt. Mads Berg fra Hampen blev valgt som suppleant.

Efter en bid mad var der oplæg med viceborgmester Simon Vanggaard Nielsen omkring den nye skole i Brande. Derefter var der oplæg med folketingskandidat Bo Sand Kristensen, og afslutningsvist var der oplæg ved regionsrådsmedlem Ole Revsgaard Andersen.


Ordet er dit