Tip os log ind

FAME har aldrig været mere aktuel

MUSICAL | 'FAME THE MUSICAL' bliver den 34. i rækken af MCH-produktioner - og timingen er perfekt: "FAME rammer tidsånden klokkeklart", mener instruktør Kim Harris. Lokale kræfter er med
01. januar 2015, 18.15

MCH | Historien har det med at gentage sig selv, og et af de absolut bedste eksempler på det kan opleves i MCH Herning Kongrescenter fra fredag 10. april, hvor 'FAME THE MUSICAL' får dansk repremiere som MCH's 34. musicalopsætning. Her får vi et gensyn med de gamle venner Carmen, Serena og Tyrone fra 1980'ernes tv-serie 'FAME', men det kunne lige så godt have foregået i dag:

- FAME rammer tidsånden klokkeklar. Vi har talentakademier i mange byer; vi har X-factor, The Voice, Vild med Dans. konkurrencer overalt! FAME er mere aktuel end nogensinde, og dramaet med modstand, kærlighed, tab og sejre er en stor del af vores hverdag, siger instruktør Kim Harris.

'FAME THE MUSICAL' tager tråden op fra Alan Parkers film og viser en skole, hvor man arbejder med sang, dans og drama.

- Det var første gang, man kom bag rammerne. I dag ved alle, hvordan man gør - og vi er meget fascinerede af kampen om at lykkes, siger Kim Harris.

Musical Partner på produktionen er de lokale afdelinger af Sydbank, Jyske Bank, Donorkorpset og IT Relation - største Musical Partner er Sydbank.

"FAME er en stærk referencerammer, vi var fælles om. Den er tidstypisk - men samtidig aldeles aktuel".

Citat: Kim Harris, instruktør


Musicalholdet er sat

Interessen smitter også af på musicalen. Forestillingen har 30 medvirkende, hvoraf blot fem er professionelle. MCH har sat et stærkt hold fra hele landet:

- Folk vil rejse langt for at være med. Vi er privilegerede og kan sætte et godt hold, hvor vi slet ikke kigger geografi, men vælger de bedste! Der er en majoritet af Herning-folk, men de er valgt i skarp konkurrence, lyder det fra Kim Harris.

Blandt de lokale kræfter er Kasper Nørgaard og Jeanett Hollænder Larsen, som har hver sin hovedrolle og skal spille op til blandt andet den professionelle Max-Emil Nissen, som spillede rollen som Sebastian i Fredericia Teaters store succes "Den lille havfrue".


Ordet er dit