Tip os log ind
FC Midtjylland og FC København krydser klinger i Herning på søndag.
Foto: Henning Bagger/ritzau Scanpix

FCM er klar til topbraget

FC Midtjylland går ind til søndagens topkamp med et forspring på fire point ned til FC København
09. november 2019, 07.03

Fodbold Der er vaskeægte topbrag på menuen, når FC Midtjylland søndag aften tager imod FC København på MCH Arena i Herning.

FCM er aktuelt fire point foran FCK i toppen af Superliga-tabellen. Begge hold vandt i weekenden - FCK slog hjemme SønderjyskE med 3-0, mens FC Midtjylland tilkæmpede sig en fortjent 1-0-sejr på udebane over AaB.

Dermed er FCM klar til søndagens store kamp, understreger midtbanekrigeren Frank Onyeka.

- Det er naturligvis en meget vigtig kamp, for FCK er et meget stærkt hold, men vi er selv virkelig formstærke og har masser af selvtillid. Jeg er sikker på, at det bliver en spændende og underholdende kamp, siger nigerianske Frank Onyeka, der blev matchvinder i kampen i Aalborg.

En anden stærk FCM'er i den kamp var anfører Erik Sviatchenko. Også han ser forventningsfuldt frem til kampen mod FCK.

- Jeg tror, det bliver en meget lige kamp, der kommer til at bølge frem og tilbage i intensitet. FCK er også i fin form og har en opadgående kurve som os selv. Men på hjemmebane i Herning har vi en lille fordel, vurderer Erik Sviatchenko.


- Vi viser vild styrke

FC Midtjylland har så langt i sæsonen imponeret pointmæssigt med 12 sejre, to uafgjorte og blot ét nederlag i Superligaen.

- Jeg synes, vi viser en vild styrke i denne periode. Selv om spillet måske ikke flyder, så bliver vi ved med at trække sejrene, understregede cheftræner Brian Priske efter den smalle sejr i Aalborg.

Topkampen mellem FC Midtjylland og FC København spilles søndag aften klokken 18.00 på MCH Arena i Herning.


Ordet er ditMere Sport