Tip os log ind
Ayo Simon Okosun - her i aktion for FCM mod Horsens - var en stor profil for AC Horsens i sæsonen 2017-18. Nu vender den 26-årige midtbanespiller tilbage til den østjyske klub på en lejeaftale, der løber frem til nytår.
Foto: Flemming Hansen

FCM udlejer Okosun til Horsens

Ayo Okosun vender tilbage til AC Horsens, hvorfra FCM købte den store midtbanespiller sidste sommer. Okosun er udlejet frem til nytår
24. august 2019, 13.00

Fodbold I dele af sommeropstarten lignede Ayo Simon Okosun en af vinderne i FC Midtjylland. Han gjorde det godt i træningskampene og erobrede en plads i startopstillingen i sæsonens første to Superligakampe.

Men det er fortid nu, og det samme er den store midtbanespiller også i FCM for en stund.

26-årige Okosun er nemlig netop blevet udlejet til AC Horsens frem til årsskiftet.

- Ayo fortjener at spille kontinuerligt, men kampen om midtbanepladserne er hård i FC Midtjylland. Derfor tror vi på, at denne lejeaftale er god for alle parter, fordi udsigten til spilletid er bedre i AC Horsens, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse fra FC Midtjylland.

Okosun kender omgivelserne på Langmarksvej i Horsens. Han spillede for de gulblusede i sæsonen 2017-18, hvor han var en nøglespiller på træner Bo Henriksens mandskab.

I FCM har han ikke formået at få samme rolle. Det er kun blevet til 21 kampe for de danske vicemestre - heriblandt 11 som indskifter. Han har scoret fire mål for »ulvene«.

- Ayo kommer til et stærkt miljø i AC Horsens, hvor der er gode muligheder for at udvikle sig yderligere på øverste niveau i Danmark. På den måde tror vi på, at Ayo spiller sig tættere på idealopstillingen i FC Midtjylland, siger Svend Graversen i klubbens skrivelse.

Okosun kan gøre comeback for AC Horsens allerede mandag aften, når østjyderne får besøg af AaB i Superligaen.


Ayo Simon Okosun

Født 21. juli 1993 i København (26 år)

Position: Defensiv eller central midtbane

Højde: 197 centimeter

Klubkarriere:

AB -2014

F.C. Grosseto, Italien 2014-15

Vendsyssel FF 2015-17

AC Horsens 2017-18

FC Midtjylland 2018-

- AC Horsens (lejemål) 2019

Ordet er ditMere Fodbold