Tip os log ind

Fødevaremarkedet har fået ny sponsor

Den Jyske Sparekasse støtte intiativet fra Liv i Byen
11. februar 2018, 10.34

sponsorstøtte Foreningen Liv i Byen vil gerne gentage sidste års fødevaremarked på torvet i Ikast. Derfor har foreningen været på jagt efter sponsorer, så ambitionen også kunne føres ud i livet i 2018.

Jagten på en hovedsponsor er nu lykkedes, og det er den lokale Ikast filial af Den Jyske Sparekasse, der har sagt ja til at støtte Liv i Byen:

- I Den Jyske Sparekasse har vi dybe lokale rødder og ved, hvor meget det betyder, at vi står sammen og bakker op om de initiativer, som er med til at udvikle og styrke lokalområdet. Er der liv i Ikast, så gør vi byen mere attraktiv at bosætte sig i. Det er til gavn for såvel vores erhvervsliv som byens borgere - og samtidig har det en selvforstærkende effekt, for flere indbyggere skaber også mere liv. Fødevaremarkeder er en af de nye trends, som vinder frem lige nu, og mange kender det fra både ferier i udlandet og andre byer i Danmark. Mad er noget, som vi alle nyder og kan være fælles om. Derfor er vi glade for at kunne støtte fødevaremarkedet, som Liv i Byen står bag. Det er et virkeligt godt projekt for bylivet i Ikast, udtaler Christian Flensborg, områdedirektør i Den Jyske Sparekasse.

Liv i Byens formand Benjamin Piechnik er naturligvis glad for opbakningen fra sparekassen:

- Vi er dybt taknemmelige for, at Den Jyske Sparekasse vil støtte os, da det er enormt vigtigt at have lokale kræfter til at bakke op om projektet. Sidste år var sparekassen med til at hjælpe os med gratis regnslag, som viste sig at være guld værd pga. vejret. Derfor var det naturligt for os at spørge dem som de første, om de ville være hovedsponsorer i år. Med sponsoratet har vi nu mulighed for at skabe nogle ekstra gode rammer for vores udstillere og vores besøgende. Vi vil blandt andet bruge midlerne til at investere i den dobbeltdækkercafébus, som vi også havde besøg af sidste år. I og uden for denne cafébus vil man kunne sidde og høre livemusik og underholdning fra scenen, mens man får serveret gratis kaffe. Man kan endda slænge sig i en sofa på øverste dæk af bussen og følge livet på hele markedspladsen.

Datoen for fødevaremarkedet bliver 11. august.


Ordet er dit