Tip os log ind
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:

FDF Ikast stiller op til VM

24. marts 2018, 08.49

IKAST - Jeg synes, det er en vildt fed måde at bruge min weekend på, i stedet for bare at sidde derhjemme foran computeren, fortæller Pip på 15 år, som står forpustet med maling i hele hovedet, efter at have leget indianerlege.

Pip og resten af FDF holdet er i fuld gang med "hotspot 2". "Hotspot" er en del af forberedelserne til Væbnermesterskabet (VM) som er en landsdækkende konkurrence, der afsluttes med et stort finalearrangement i København til maj.

VM starter allerede i foråret, hvor FDF'ere over hele landet skal løse en lang række online opgaver, som er meget varierede. Blandt andet at tage ud og samle ind til folkekirkens nødhjælp, gemme sig i en skraldespand eller noget helt tredje. To gange inden den store finale er der hotspotforløb. I løbet af en weekend skal patruljerne løse så mange opgaver som muligt. Efter det 2. pointgivende "hotspot" ligger FDF Ikast's patrulje "Korte grønne skørter" på en flot 11. plads, ud af over 200 deltagende patruljer i Danmark.

I FDF er der mange aktiviteter, lejre og fællesarrangementer og lignende, som skaber store oplevelser og venner for livet. VM er blot et af disse, hvor det største for de fleste, nok er landslejren på Sletten ved Silkeborg hvert 4. år med omkring 15.000 deltagere fra hele landet.Ordet er ditMere Ung i Ikast-Brande