Tip os log ind
FDF i Bording spiller op til en ny sæson. ?Privatfoto

FDF klar til en ny sæson

Bording byder på masser af aktiviteter
12. august 2016, 06.33

sæsonstart Efter en veloverstået landslejr sammen med 11.000 andre glade FDF-ere er FDF-Bording nu klar til at byde velkommen til den kommende sæson.

Der startes ud denne uge.

Mandag aften gjaldt det pusling, tumlinge og pilte. Tirsdag aften var det så væbnere, seniorvæbnere samt senior holdene, der gik i gang.

Alle ledere er utroligt velforberedte til at modtage børnene samt til at tilbyde dem en meningsfyldt fritidsaktivitet, hvor nøgleordene er samvær, respekt, leg og sjov. Alt sammen sker det med fundament i den kristne tro.

Lederne har allerede planlagt forskellige aktiviteter. Det er vidt forskellige aktiviteter holdene bliver budt på. Alt sammen afhænger af aldersgruppen.

Ud over de ovennævnte hold er onsdag aften den aften, hvor FDF-Huset genlyder af trommer, fløjter med mere. Her mødes nemlig FDF-Bording Tamburkorps.

Har man mod på at være med til både det »almindelige« FDF og samtidig være en del at tamburkorpset, er kontingentet uændret.


JULE- og loppemarked

Ud over hvad lederne finder på at tilbyde børnene på mødeaftenerne, har vi jo også nogle lidt større arrangementer at tilbyde.

I weekenden 23.-24. september bydes der på kredsweek-end i FDF-Huset. Første week-end i Advent afholder vi det store traditionelle julemarked og senere i december deltager vi i julenatløbet, som er et samarbejde med flere andre uniformerede korps.

Endelig kan det nævnes at loppemarkedet 2016 er fastlagt til uge 23.

Med andre ord er der alle muligheder for at få en vinter med indhold, sammenhold, oplevelser og meget mere. Man skal blot møde op til vore mødeaftener i FDF-Huset i Bording.


Ordet er dit