Tip os log ind
1500 unge deltog i weekendens FDF Seniorfestival. ?
Foto: Pr-foto

FDF'ere samlet til Seniorfestival

17. september 2019, 16.56

Spejder Ida Hagelskjær Pørksen fra FDF Ikast deltog i weekenden sammen med fire andre fra FDF Ikast og 1500 andre unge FDF'ere til Seniorfestival 2019.

De spændte unge mødtes til en weekend i musikken, komikkens og legens tegn på Kongeådalens Efterskole mellem Vejen og Rødding. Og med unge fra hele landet var der både mulighed for at knytte nye venskaber på tværs af landet og gense gamle venner.

- Det er sjovt og hyggeligt at være på Seniorfestival, fordi det er en anderledes lejr, end man normalt tager på. Her er god musik og fede aktiviteter, som man kan deltage i, siger Ida Hagelskjær Pørksen.


Et åndehul

Jakob Fauerskov formand for Seniorfestival lægger vægt på, at Seniorfestival er et modsvar til præstationssamfundet og med til at skabe et åndehul for de unge.

- I en verden, hvor alle skal præstere og blive til noget, giver FDF Seniorfestival et åndehul. Her handler det om fællesskab pakket ind i et hav af forskellige oplevelser. Og det særlige er, at vi alle er mere »til stede«, fortæller han i en pressemeddelelse.

FDF har holdt Seniorfestival hvert andet år siden 1991. Det er således 15. gang FDF inviterer til Seniorfestival på Kongeådalens Efterskole, der også i år har 40-årsjubilæum.


Ordet er ditMere Ikast