Tip os log ind
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:


FDF'erne tog på en utrolig rejse

Ikast-kredsen var på kredsweekend
14. marts 2018, 17.18

IKAST »Mod det uendelige univers« var titlen, da 94 FDF'ere fra Ikast-kredsen forleden var på weekendlejr.

Det blev en utrolig rejse - for nu at blive i temaet - hvor børn og unge forlod Jorden og rejste ud i rummet.

En fredag blev de kørt i bus til Humlum lejren ved Struer efter at have sagt farvel til forældre og søskende.

Her blev de 72 børn mødt af astronauter, som skulle kontrollere og desinficere børnene. De fik iltmasker og en velkomstsnack i form af rød gele. Efter indlogering var der UFO-pitabrød til aftensmad.

Lørdag stod morgenmaden blandt andet på Saturns Ringe, Månestøv og Alien æg. Formiddag foretog alle en gåtur rundt på området. Ganske underholdende, da vandkanten var frosset til is - og et par stykker fik da vist også våde fødder undervejs.

Eftermiddagen bød på en masse aktiviteter, hvor børnene skulle lære at begå sig i rummet. De kunne male på en rumraket, lege med månesand, pynte iltmasker, og spise rumbolsjer.

Der blev også hygget med film, historier, slikposer i køjerne - og de store var på natløb. For nogle var det helt nyt at være på lejr, da de var med til FDF for første gang. Der var nemlig flere med som gæster. Børnene havde fået lov til at tage en ven med - og det havde mange benyttet sig af.

Ronja Vestergaard, 9 år siger om turen: - Jeg syntes, det var fedt at være ved vandet, og at vi kunne lege ude, selvom det var koldt. Mange af aktiviteter var også rigtige sjove.

Kristina Kronborg, 8 år: - Jeg syntes ankomsten til lejren, hvor alle fik masker på, var det sjoveste. Det var også sjovt at hejse flag med rumudstyr på, og få morgenmad med rumnavne.


Ordet er ditMere Ikast