Tip os log ind
Både i 2015 og 2016 var feltet en tur forbi Brande. I år er det blandt andet Ikast og Ejstrupholm, der får besøg af etapeløbet PostNord Danmark Rundt.
Foto: Mikael Lund

Feltet kigger forbi

Onsdag går starten på Danmarks største cykelløb, PostNord Danmark Rundt, som i år afvikles for 29. gang
21. august 2019, 07.33

Ikast-Brande I år bliver der masser af muligheder for at se rytterne i aktion både i og i umiddelbar nærhed af Ikast-Brande. Første etape, der afvikles onsdag på en rute omkring Silkeborg, går blandt andet via Bryrup og Vrads, inden der sluttes af med tre omgange på en rundstrækning i Silkeborg by.

Dagen efter skal der køres enkeltstart på en 17 kilometer lang og meget flad rute i og omkring Grindsted, og fredag gælder det så kongeetapen fra Holstebro til Vejle, hvor feltet blandt andet skal op over den sagnomspundne Kiddesvej.

Forinden har rytterne været en tur forbi Ikast, som de forventes at ankomme til ad Ilskovvej først på eftermiddagen. Fra Ikast går turen over Isenvad og Smedebæk videre til Ejstrupholm.

Ruten fortsætter mod syd ad Hedegårdsvej til Rørbæk Sø og den indlagte bonusspurt ved Vester Kirke, inden rytterne sætter kurs mod Kollemorten og Givskud. Og har man ikke lige mulighed for at komme ud og se cykelløbet live, kan det følges på DR1, som i år transmitterer samtlige etaper fra start til mål.

PostNord Danmark Rundt, der for 23. gang sluttes af med opløb på Frederiksberg Allé søndag, har i år deltagelse af 120 ryttere fordelt på 20 hold, heriblandt de tre World Tour-hold Jumbo-Visma, Lotto Soudal og Sunweb, der alle deltog i Tour de France.


Ordet er ditMere Sport