Tip os log ind
Miljøfoder på Rømersvej i Ikast inviterer atter til forårsmesse og fejrer samtidig virksomhedens 25 års jubilum.
Foto: Privatfoto

Forårsmesse og 25-årsjubilæum hos Miljøfoder i Ikast

11. april 2019, 11.27

Ikast Nu er det endnu engang blevet tid til Miljøfoders årlige forårsmesse, som i år også er en fejring af virksomhedens 25-års jubilæum.

Begivenheden holdes fredag 12. april, hvor hele Ikast-butikken og arealerne udenom vil være fyldt med fantastiske tilbud, hjælpsomme konsulenter og sjove indslag for både børn og voksne.

I den sædvanlige forårsånd findes der masser af skarpe priser på gødning, frø og andre varer til haven, ligesom både hest, hund, kat og de øvrige husdyr bliver forkælet med gode tilbud på sæsonaktuelle varer.

Rundt omkring på pladsen er virksomhedens leverandører klar med hjælp og vejledning.

Villy Mougaard fra Blomstergaarden er klar til en havesnak en jordprøvetagning.

Stald Lægaard fortæller om forskellige former for massage til heste.

Familiehunden kan få et fysioterapeutisk tjek hos Key2Balance eller man sætte børnene bag i Poul Henckels ponyvogn - så giver han en køretur.

Skulle dagens begivenheder bringe sulten eller tørsten frem, kan der købes pølser og brød ligesom der er sodavand og smagsprøver af øl fra Viborg Bryghus.

I anledning af virksomhedens 25-års jubilæum vil der være kaffe på kanden og fødselsdagskage, hvor det også er muligt at få en snak om gamle dage med de to oprindelige stiftere af virksomheden - far og søn: Søren og Karsten Bank. I dagens anledning er der også fundet nogle specielle jubilæumstilbud frem.


Ordet er ditMere Erhverv