Tip os log ind
Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser manden til venstre i billedet.
Foto: Politiet

FOTO: Fakta-røver efterlyst af politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har offentliggjort overvågningsbilleder af gerningsmanden til lørdagens røveri mod Fakta i Vestergade i Herning
25. april 2018, 12.37

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser den mand i 30-40'erne, som lørdag eftermiddag begik et røveri i Fakta i Vestergade.

- Gerningsmanden slap væk med omkring 4000 kroner efter at have tilegnet sig pengene fra kassen. Ekspedienten forsøgte at gemme nøglen i sin hånd, men gerningsmanden truede ham og vred nøglen fra ham, oplyser politiassistent Thomas Sander fra lokalpolitiet i Herning.

Her betragter man sagen som røveri - og leder nu efter gerningsmanden, som blev filmet af Faktas overvågningskamera.

- Vi har sikret nogle dna-spor og afventer resultatet, siger politiassistenten og tilføjer, at politiet gerne vil have henvendelser fra borgere, som kender identiteten på manden til venstre i billedet.

Politiet hæfter sig ved gerningsmandens særlige statur og giver følgende signalement af ham:

Spinkel til almindelig af bygning, omkring 30-40 år med lyst hår. Manden bar en sort hættetrøje med en bred, hvid stribe henover brystet. På hættetrøjen stod »Camp David« samt nummeret »2501«.

Manden bar desuden et par cowboybukser og et par sneakers.

Efter røveriet løb han fra stedet i ukendt retning. Henvendelse om sagen kan ske til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon nummer 114.


Ordet er dit