Tip os log ind
Den kommende uge frem mod den permanente lukning af Colorfoto, ser Annette la Cour frem til at betjene kunder og få en sludder med både nye og gamle ansigter i Møllegade.
Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Fotoforretning i Ikast lukker

23. juni er sidste åbningsdag for Colorfoto på Møllegade
09. juni 2017, 15.55

ikast På grund af helbredsmæssige problemer har indehaver af Colorfoto i Møllegade, Annette la Cour, valgt at lukke butikken, som har sidste åbningsdag fredag 23. juni.

- Det er en beslutning, som jeg har tænkt over længe. For at sige det lige ud, så er det simpelthen så træls, men jeg har ikke noget valg, for min krop kan simpelthen ikke holde til det mere, forklarer Annette la Cour.

- Jeg har haft butikken i 10 år, og det har været nogle fantastiske år. Når jeg lukker butikken, vil jeg tage en masse gode minder med herfra. Der har været mange gode stunder, og jeg har jo også haft en lang række faste kunder. Dem kommer jeg naturligvis til at savne, fortæller Annette la Cour, som ikke længere kan holde til at arbejde så mange timer.

- Det handler også om, at jeg nogle gange havde en 60-timers arbejdsuge. Dertil skal lægges, at jeg fortsat har mén efter et piskesmæld for år tilbage. Det har nogle nætter været som at ligge på nåle, fordi min krop er så øm. Det holder ikke i længden


Fortsætter som freelance

Annette la Cour er imidlertid ikke helt færdig med at beskæftige sig med fotografering.

- Jeg fortsætter som fotograf, som jeg gjorde, før jeg overtog butikken. Det kan jeg bedre holde til, og på den måde er jeg ikke bundet op som nu. Det har jeg også fortalt kunder og samarbejdspartnere, fortæller indehaveren, som dog endnu engang tilføjer, at det har været en dejlig tid i Møllegade.

- Det er vemodigt, men at fortsætte ville være dumt. Heldigvis har min familie været gode til at støtte op omkring min beslutning, og nu ser jeg frem til at tilbringe mere tid sammen med dem og samtidig blive mere frisk, fortæller hun.

Det er endnu uvist, hvem der skal overtage lokalerne, men Annette la Cour forventer en afklaring snarest.


Ordet er dit