Tip os log ind
Holger Laursen

Gang i Ikast!

03. december 2017, 12.30

?Læserbrev 12.850 borgere i Ikast kunne stemme ved Byrådsvalget. Omkring 30 af de opstillede kandidater var fra Ikast. Kun 7 ud af 10 borgere fra Ikast valgte at stemme, og kun 4 - 5 af af de valgte 23 nye byrådsmedlemmer er fra Ikast.

Borgmesterkæden gik til Bordings Ib Lauritsen, og Ikast må nok nøjes med et par næstformænd i diverse udvalg.

Når man studerer de personlige stemmer fordelt på afstemningsstederne, kan man se, at disse er afgivet med stor overvægt til en lokal kandidat. I Ikast har man spredt sig ud på flere. Derved har Ikast's kandidatfelt ikke opnået valg, uanset partifarve.

At valgets resultat ikke kan anfægtes på nogen måde, skal der ikke herske nogen tvivl om, men som En Borger i Ikast jeg ikke lade være med denne konstatering!

Tilbage i den flok, der ikke blev valgt, er en lang række kandidater, der på glimrende vis kunne have varetaget Ikast's by og borgeres interesse i det nye Byråd.

Hvad om den vragede flok på 12 -15 personer fra de forskellige partier, mødtes, snakkede sammen og udvekslede ideer og gav hinanden håndslag på at nu skal Ikast udvikles! De kunne danne foreningen »Gang i Ikast«!


Ordet er dit