Tip os log ind
De to IB-studerende på Ikast-Brande gymnasium, Charlotte Kristensen og Katja Johansen har samlet gaver sammen i de første uger til det lokale julehjælps-projekt. Gaverne er en del af den julehjælp, der blev delt ud den 21. december.
Foto: Laila Kempel

Gavmilde gymnasieelever

IB-elever har igen bidraget til det julehjælpsprojekt, som Ikast Avis er en del af
25. december 2018, 09.19

JULEHJÆLP Der er igen gaver - masser af gaver til trængte familier i Ikast-området. IB-elever fra Ikast-Brande Gymnasium har igen deltaget aktivt i det store lokale julehjælpsprojekt, som Midtjyllands Frikirke, AB Kommunikation og Ikast Avis har lavet de sidste ni år.

Med et såkaldt engletræ har Charlotte Kristensen og Katja Johansen taget teten og sørget for, at et juletræ blev opstillet på fællesarealerne. Træet blev pyntet med små engle, som alle forbipasserende har kunnet tage og forholde sig til.

Bag på hver engel stod en lille besked, som eksempelvis: Dreng ti år eller pige tre år. Ideen er så, at man køber en julegave, der matcher teksten og forsyner den med englen, så pakken rammer den helt rigtige familie.

Det er helt op til den enkelte, hvad gaven indeholder og hvilken pris, man vil give. Men det er helt sikkert, at gaven rammer et barn i en familie, der er udfordret - og måske slet ikke havde fået en julegave, hvis ikke gymnasie-eleverne trådte til.


Ordet er ditMere Ung i Ikast-Brande